articole | comentarii
05Dec

Decupam, decupam cu spor

2 comentarii pana acum

Decupam, decupam cu spor

I-am cumparat propria foarfeca cand avea putin peste doi ani si de atunci nu se mai opreste din taiat, decupat si tuns. A decupat si taiat in diverse feluri topuri intregi de hartie, a tuns cateva papusi, si-a tuns bretonul si a “tuns” pana si niste pantaloni. Degeaba i-am explicat eu ca ce a facut ea nu e tuns ci taiat, insa a sustinut sus si tare ca a vrut sa-i tunda.

Decupam, decupam cu spor

De cand are la gradi un optional de origami, pictura etc toata placerea asta a ei de a taia cu foarfeca a capatat forte impresionante. Aproape ca nu mai gasesc o coala A4 in toata casa, cele colorate deja le-am ascuns si ii dau cu masura, iar postit-urile si carnetelele n-au scapat nici ele. In fiecare zi primim cadou crizanteme, solnite, inimioare si masti, iar daca insist suficient de mult face si curatenie in urma ei.

Decupam, decupam cu spor

Are in dotarea proprie cinci foarfeci, doua tipuri de lipici, rola scotch si “ligre” de mai multe forme si marimi. Jucariile devin neinteresante de multe ori in fata unui asemenea arsenal.

Decupam, decupam cu spor

Decupam, decupam cu spor

Decupam, decupam cu spor

Categorii: Ispravile Mariei


Luni, Decembrie 5th, 2011 la 4:34 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Decupam, decupam cu spor”

  1. 1
    geta Says:

    Va felicit pentru rabdare.Sa faci atata curat dupa atata joaca:-) devine obositor(asta in cazul meu, zi de zi)Va invidiez in sensul bun.Soptitii la ureche ca baietelul meu o tot pandeste de prin spatele meu ,cand va urmaresc si execut retetele.Zice ca e super zambetul ei.Nu contrazicem,nu-i asa?Pupici si multa sanatate.

  2. 2
    Mirela Says:

    Geta, ce draguta esti. Daca ai sti cu cata rabdare face curatenie in urma ei, ca si eu raman uimita de multe ori. Pupici tie si baietelului tau.

Leave a Reply