articole | comentarii
31Jan

Cum sa dormi si sa faci si baie in acelasi timp

5 comentarii pana acum

Nu-mi venea sa cred! Cand am intrat in camera Mariei si am gasit-o dormind cu paharul de apa in mana nu stiam ce sa fac mai intai. Sa pun mana pe aparatul de fotografiat sau sa-i iau cat mai repede paharul din mana? Din fericire, am reusit sa le fac pe amandoua fara ca Maria sa traga o sperietura, ca doar nu-i de colo sa dormi linistit si sa te trezesti murat tot. Bine ca a fost una din serile in care am intrat in camera ei ca sa verific daca a adormit, ca nu intotdeauna fac lucrul asta.

Maria doarme cu paharul de apa in mana

Maria doarme cu paharul de apa in mana

Categorii: Ispravile Mariei


Duminica, Ianuarie 31st, 2010 la 9:34 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

5 Responses to “Cum sa dormi si sa faci si baie in acelasi timp”

 1. 1
  mamica de Sebastian Says:

  Ce bine ca doarme singura si in camera ei.Pupici

 2. 2
  Mirela Says:

  Mamica de Sebastian, chiar nu ne vine nici noua sa credem ca doarme singura in camera ei pentru ca a avut camera ei de abia la trei ani. Pana atunci a dormit intr-un patut la noi in camera si mereu mi-a fost frica ca nu o sa vrea sa mai doarma singura. Probabil ca i-a placut atat de mult cum i-am amenajat camera, incat n-a mai deranjat-o faptul ca nu mai era cu noi in aceeasi incapere.

 3. 3
  alina Says:

  Scumpa mica, ce simpatica este!! :))

 4. 4
  Mirela Says:

  Alina, ce fericita trebuie sa fii tu cu trei asemenea scumpici.

 5. 5
  Zicolorata Says:

  Cat de dulce e cum a adormit ea acolo!

Leave a Reply