articole | comentarii
11Apr

Cum am facut eu scoala de soferi

0 Comentarii

Cum am facut eu scoala de soferi

Ma tot gandesc de cateva zile sa va scriu despre scoala de soferi unde am mers eu. Inainte sa incep cursurile tot auzeam diferite povesti de la prieteni. Cred ca fiecare are cate o poveste despre scoala de soferi sau despre cum a luat carnetul. Asa aveam impresia ca la orele de legislatie voi face doar chestionare sau mi se vor explica cateva reguli de circulatie prin nu stiu ce parcare.

Ei, uite ca la scoala asta nu este asa. Te ia doamna Rodica frumusel si te aseaza in banca ca la liceu si incepe sa-ti explice timp de doua ore diverse chestiuni. A doua zi cand te duci incepe sa te intrebe din chestiunile alea predate cu o zi inainte. Daca nu ai avut bunul simt sa fii atent atunci sau sa mai citesti ceva pe acasa simti cum incepi sa devii rosu ca racul. Nu-i de colo sa se uite vreo 15-20 de persoane la tine asteptand sa spui ceva si tu nimic.

Acum, lasand gluma la o parte mie mi s-a parut nemaipomenit ca se intampla asa. Si inca un lucru care m-a surprins a fost ca ne chema si sambata la testari. Adica isi sacrifica ea cateva ore din week-end ca sa venim noi sa facem chestionare. Eu una n-am mai auzit de alte scoli de soferi care sa procedeze asa. De la mine au o mare bila alba pentru asta.

Ce sa va mai spun? Ca am luat examenul cu 22 de puncte in cap, iar la conducere cred ca am avut noroc de un politist foarte bine dispus. Nu stiu ce se tot intampla, dar greseli pe care nu le faceam inainte se tineau acum scai de mine. Bine ca am luat din prima ca la cat de emotionata sunt la examene cred ca mai dadeam si acum examen pentru carnet de sofer.

Acum cateva detalii tehnice. Scoala m-a costat 650 ron (am facut pe Matiz), dosarul mi l-au facut tot ei si pentru el am mai platit 150 ron. Nu stiu daca e mult sau putin, dar mie mi s-a parut rezonabil avand in vedere cat am chinuit saraca masina. Scoala de soferi se numeste Setran (este din Constanta), iar instructorul Mihai Mitroi.

Categorii: De tot felul


Vineri, Aprilie 11th, 2008 la 6:49 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply