articole | comentarii
26Jul

Cosmar sau realitate?

4 comentarii pana acum

Ma tot gandeam daca dupa un subiect asa frumos referitor la Maria are vreun sens sa scriu despre ceva atat de neplacut, dar pentru ca au trecut deja cateva zile de atunci voi incerca sa descriu ceea ce trebuie sa suport cinci zile pe saptamana. Il voi numi de acum inainte “scarbici” pentru ca “servici” este un cuvant prea frumos.

Degeaba scrie in Codul Muncii ca angajatorul este obligat sa-ti pastreze postul timp de doi ani cat stai cu copilul acasa. In realitate locul meu este ocupat demult si nu am nici o sansa sa il recuperez. Mai mult decat atat, am fost informata chiar din prima zi ca nu am nici o sansa sa promovez pentru ca toate posturile sunt ocupate.

Asa ca, m-am trezit ca nu am nici macar un birou sau calculator la care sa lucrez. Ma plimb toata ziua aiurea printre calculatoarele altora si mai am si camerele de filmat pe mine. Nu m-as fi asteptat niciodata sa primesc un asemenea tratament. Inainte sa intru in concediu chiar eram foarte apreciata, iar acum sunt intrebata de ce nu mi-am cautat un loc de munca mai bun.

O sa va tin la curent in continuare.

Categorii: De tot felul


Sambata, Iulie 26th, 2008 la 11:47 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

4 Responses to “Cosmar sau realitate?”

 1. 1
  alina Says:

  Eu zic sa-ti iei un avocat. Si sa-i anunti ca nu e nevoie sa te tina acolo daca nu vor dar musai tu vrei 10 salarii cel putin ca sa pleci 😀

 2. 2
  Mirela Says:

  Alina, da’ n-ai idei rele deloc.

 3. 3
  Andreea Badran Says:

  Pe ei, pe ei, pe mama lor!

 4. 4
  Andreea Badran Says:

  Si-ti spun din nou: Pe ei, pe ei, pe mama lor!

Leave a Reply