articole | comentarii
22Nov

Cornulete de post

4 comentarii pana acum

Cornulete de post

Sunt delicioase si fragede cornuletele mele de post. Noi azi le-am mancat cu cate o ceasca de iaurt si au mers de minune.

Avem nevoie de: 250 ml ulei, 1/2 cana cu bors, 1/2 cub de drojdie (adica 12,5 g), esenta vanilie, coaja de lamaie razuita si faina cat cuprinde.

Se amesteca toate ingredientele cu spor si se formeaza mai multe bile din care vom intinde cate o foaie mica, pe care o taiem ca in imagine si formam cornuletele.

Cornulete de post

Eu am pus in fiecare cate doua bucatele de rahat de diferite culori.

Cornulete de post

Se ruleaza dinspre partea lata spre cea ingusta.

Cornulete de post

Maria este ajutorul meu de nadejde.

Cornulete de post

Nu stiu daca va puteti da seama cata faina era pe jos si pe scaunul ei. Dar ce mai conteaza. Important e ca Maria s-a simtit nemaipomenit facand cornulete cu mami.

Cornulete de post

Aici sunt aranjate frumos in tava, inainte de a le baga la cuptor.

Cornulete de post

Bine ca avem sorturi in dotare.

Cornulete de post

Aici sunt minunatele cornulete de post dupa ce le-am copt si le-am dat prin zahar.

Cornulete de post

Pofta buna!

Cornulete de post

Categorii: Dulcegarii


Duminica, Noiembrie 22nd, 2009 la 8:37 pm si este adaugat la Dulcegarii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

4 Responses to “Cornulete de post”

  1. 1
    simon Says:

    mmm,delicioase,daca sunt facute cu colaborari de marca!

  2. 2
    Mirela Says:

    Simon, tot ce fac cu Maria iese mult mai bun.

  3. 3
    Cornulete fragede | In Familie - Un blog cu si despre familie Says:

    […] Maria, ajutorul meu de nadejde,  pregatea zaharul pudra pentru tavalirea cornuletelor. Maria are deja experienta in confectionarea cornuletelor de cand m-a ajutat la pregatirea cornuletelor de post. […]

  4. 4
    retete Says:

    It’s very easy to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web page.

Leave a Reply