articole | comentarii
05Apr

Ciocanele de pui cu miere

0 Comentarii

Reteta am vazut-o pe Paprika, prezentata ca fiind o mancare preferata de copii. La Maria n-a avut un succes rasunator reteta asta, insa mie chiar mi-a placut sa incerc ceva diferit. Noi nu suntem obisnuiti cu mancarea dulce asa ca nu am cum sa fac prea des, caci risc sa mananc singura la masa, dar o data la foaaarte mult timp as putea sa gatesc o mancare cu un usor gust de desert.

Deci, am luat aproximativ 1 kg de ciocanele, pe care le-am spalat si le-am aranjat in tava. Am presarat deasupra lor sare mare dupa gust si am bagat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 grade C.

Intr-un vas separat am amestecat jumatate de cana miere lichida cu jumatate de cana zeama de lamaie si cativa catei de usturoi tocati marunt.

Am turnat tot acest amestec peste ciocanele cand au trecut cele 30 de minute si am bagat tava la cuptor pentru inca 20 de minute la 180 grade C.

La final au fost fragede, dulci si aromate. Reteta initiala era cu aripioare de pui, insa merge foarte bine si cu ciocanele.

Categorii: Necategorizat


Joi, Aprilie 5th, 2012 la 1:14 pm si este adaugat la Necategorizat. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply