articole | comentarii
20May

Chestii care ma deranjeaza

4 comentarii pana acum

Chestii care ma deranjeaza

Ma deranjeaza mult cand cineva vorbeste la telefon langa mine intr-un mijloc de transport in comun. Pot sa inteleg un minut de conversatie, dar n-am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa ascult minute in sir cine cu cine s-a mai certat si tot felul de detalii din vietile altora, detalii care nu ma intereseaza, dar pe care trebuie sa le aud fortat. M-am saturat de conversatiile altora!

Poate ca o sa-mi spuneti sa merg cu masina personala. Eu nu cred ca asta este solutia. Mai mult respect fata de cel de langa tine cred ca ar merge de minune. Tot in categoria respect fata de tine insuti si cei din jur intra si dusul de dimineata. M-am saturat de mijloace de transport in comun mirositoare. Asa cum spuneam si aici, as putea intelege o persoana care vine de la serviciu insotita de un miros naspa, ca deh poate nu are conditii sa se spele, dar de ce miroase si la opt dimineata cand pleaca ca o floricica spre serviciu?

Sa revin la oile noastre. M-am saturat de toate discutiile pitzipoancelor atunci cand eu vreau sa ma uit linistita pe geam pana ajung la destinatie. M-am saturat sa aud problemele unor persoane complet necunoscute. Credeti-ma ca imi ajung ale mele.

As putea sa ma declar multumita daca macar ar vorbi incet, insa cam rar se intampla ca cineva sa-si controleze volumul conversatiei. Din momentul in care au spus  “Alo?” uita complet unde se afla si isi poarta discutia ca si cum s-ar afla pe canapeaua din propria sufragerie.

Doar pentru ca e telefon mobil nu inseamna ca putem sa-l folosim fara retinere oriunde ne vine pe chelie. La teatru deja se comunica spectatorilor inaintea fiecarei reprezentatii sa inchida telefoanele. Pacat ca la biserica si in autobuz nu o face nimeni.

Categorii: De tot felul


Vineri, Mai 20th, 2011 la 9:31 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

4 Responses to “Chestii care ma deranjeaza”

 1. 1
  Rox Says:

  @Adevarate telenovele aceste conversatii la tel. mobil in autobuz. Uneori e distractiv, alteori enervant sa le asculti.

 2. 2
  Mirela Says:

  Da Rox, ai mare dreptate!

 3. 3
  dorina Says:

  Felicitarile mele pentru blog. Intrasem pentru retete si iata unde-am ajuns :).
  S-a ajuns ca si la biserica preotul sa roage enoriasii (de fapt enoriase 🙂 ) sa inchida telefoanele. Din pacate proasta crestere nu tine de o anumita varsta, boala asta afectand pe oricine nu este vaccinat cu vaccinul bunei maniere si a educatiei.

 4. 4
  Mirela Says:

  Dorina, multumesc din suflet pentru aprecieri!

Leave a Reply