articole | comentarii
17Apr

Ce de cumparaturi

0 Comentarii

Ce de cumparaturi

Mananc saratele in timp ce scriu de zor la o lista de cumparaturi. Mai am putin si termin saratelele da lista ba. De doua zile tot mai adaug cate ceva pe ea. Azi mi-am dat  seama ca era atat de varza, incat m-am apucat sa o rescriu pe categorii. Ce enervant! Nu era mai bine la mama acasa? N-aveam nici un stres. Nu trebuia sa imi bat capul cu ce trebuie sa cumpar, nu ma gandeam azi ce sa fac de mancare maine si daca am tot ce imi trebuie si nici macar nu trebuia sa fac mancare.

Sa vezi acum ce aglomeratie la supermarket. Zici ca in zile de sarbatoare ne triplam volumul stomacului. Cumparam ca nebunii, umplem cosurile, ne facem loc cu coatele si la final iesim victoriosi cu nu stiu cate sacosi. Mie imi place cand ajungem cu masina acasa. Sotul meu ma intreaba: tu ce duci, copilul sau sacosile? Bineinteles ca aleg copilul si sotul meu isi lungeste mainile carand sacosile. Are si el o nedumerire. De ce noi suntem printre putinele familii din bloc care au atat de multe cumparaturi aproape de fiecare data? Vecinii nostri cum procedeaza, ca nu-i vedem decat foarte rar cu cate o sacosica.

Bine ca n-a vazut inca lista. Ca iar ma intreba daca sa aduca duba de la servici ca sa incapa tot ce vreau sa cumpar. Asa este el mai glumet. Ce sa-i fac daca nu a vrut sa mergem aseara la cumparaturi cand lista nu era asa stufoasa. A vrut sa bea si el un pahar de vin la masa si nu mai putea sa conduca dupa aceea. Pe mine nu ma lasa sa conduc in oras ca cica sunt periculoasa si uite asa. Poate mergem azi ca mi-e groaza sa merg in week-end. Atunci chiar  n-ai unde sa arunci un ac de atata lume.

Si pe langa toate astea trebuie sa ducem copilul la bunici ca n-are rabdare sa stea dupa noi. Du copilul, ia copilul si nu stam deloc aproape unii de altii. Cand ajungi acasa esti numai bun sa te ia copilul de fresh, ca doar ea e odihnita si are chef de joaca. Hai ca v-am plictisit destul.

Categorii: De tot felul


Joi, Aprilie 17th, 2008 la 3:02 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply