articole | comentarii
29May

Caldura mare, moncher!

0 Comentarii

Cand am iesit azi din casa m-a izbit ceva foarte neplacut. O caldura de-aia de parca si sa respiri iti este greu, un soare puternic de nu stiai pe unde sa te ascunzi si nici o adiere de vant, care sa te mai racoreasca. Daca la noi in Constanta este asa nici nu vreau sa-mi imaginez cum e in Bucuresti. Si inca suntem in luna Mai. Imediat am simtit ca ma pleostesc. Cum sa mai imping eu caruciorul in care Maria se instalase comod?

Am uitat sa va spun povestea caruciorului nostru. Cam de pe la un an Maria refuza cu indarjire sa mai stea in el, asa ca la un an si patru luni i-am cumparat o tricicleta. Dupa ce s-a plimbat vreo cinci-sase luni cu tricicleta a descoperit din intamplare caruciorul, care era uitat prin balcon. Din ziua respectiva trebuie sa o scot afara numai in carucior, in casa sta tot in carucior, iar intr-o zi vroia sa doarma cu caruciorul in patut. Adica obiectul in care trebuia sa o pun fortat uneori, a devenit acum centrul interesului ei. Bineinteles ca si David, prietenul ei, a renuntat rapid la tricicleta si acum se plimba amandoi pe afara cu carucioarele.

Am deviat de la subiect. Care era subiectul? Ah, caldura… Pentru ca nu m-am incumetat sa-mi duc odrasla la locul de joaca, am plecat spre mica piata din apropiere. Capsunile aratau bine asa ca le-am facut o poza pentru voi, ca sa va destindeti un pic.

Ce ziceti de niste cirese?

Ca sa nu va mai fie pofta trebuie sa va spun ca aveau viermi. Stiti vorba aia: pe dinafara vopsit gardul si inauntru leopardul. Cand ma intorceam am vazut niste trandafiri superbi la o casa. Nu-i asa ca sunt frumosi?

Bineinteles ca atunci cand am intrat din nou in casa mi-am luat tensiunea de vreo trei ori la rand ca sa fiu eu sigura ca ma simt bine. Sunt convinsa ca nu se face asa ceva, dar cand stau acum si imi amintesc ca stateam lata in pat cu aparatul de tensiune pus pe mana si Maria jucandu-se linistita pe langa mine, parca ma umfla rasul. Oare cand am devenit asa panicata? La 50 de ani ce o sa fac?

Categorii: De tot felul


Joi, Mai 29th, 2008 la 1:00 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply