articole | comentarii
27Aug

Bastonase cu parmezan

0 Comentarii
Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

O reteta de-a Laurei Adamache, care mi s-a parut extrem de rapida si gustoasa. Nu stiu daca ati inteles prea bine ce vreau sa zic, insa eu sunt tare multumita cand gasesc cate o reteta care nu ma tine prea mult in bucatarie, dar este si gustoasa la final.

Avem nevoie de: 170g faina, 100g unt, 80g parmezan, piper, paprika iute, 2 galbenusuri, 1 lingura mustar, 1 albus batut pentru uns.

Faina se amesteca cu piperul, paprika si untul.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Adaugam parmezanul ras, mustarul si galbenusurile, amestecand pana la omogenizarea totala.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Vom obtine o bila din aluat pe care o punem sa stea un pic la frigider in folie de aluminiu.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Intindem o foaie cu grosimea de 1cm (nu pudram masa cu faina pentru ca aluatul nu se lipeste), pe care o vom taia in forma de bastonase.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Ungem bastonasele cu albusul batut si optional putem pune mac sau chimen pe deasupra.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Se pun la copt in cuptorul incins. Asa arata la final. Sunt gustoase si fragede.

Bastonase cu parmezan

Bastonase cu parmezan

Categorii: De-ale gurii


Miercuri, August 27th, 2008 la 8:57 pm si este adaugat la De-ale gurii. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply