articole | comentarii
22Apr

Azi ne-am vaccinat

2 comentarii pana acum

Azi am facut o vizita la pediatra. Maria este foarte bine numai ca mie mi-a intrat in cap ca vreau s-o vaccinez impotriva varsatului de vant si pana nu mi-am indeplinit planul nu m-am lasat. Chiar am fost apreciata ca m-am gandit sa-i fac vaccinul, pentru ca anul acesta este o epidemie de varsat de vant mai mare decat in ceilalti ani. Asa m-a informat doamna doctor si ea cam le stie pe toate. In caz ca vrea cineva sa-l faca, vaccinul se numeste Varilix si costa 140 ron. Am aflat de la alte mamici ca in farmacii este in jur de 160 ron.

Mie mi-a fost tot timpul frica de varsat de vant sau varicela, in termeni medicali. Mi se pare o boala cu manifestari tare urate. Sa stea copilul vreo doua saptamani inchis in casa, acoperit tot de bube la care nu are voie sa umble ca altfel ii raman semne. Cum sa-i explic eu Mariei, care are 1 an si 9 luni, ca nu are voie sa se scarpine? Mai bine pas.

Si daca tot eram la doctor am intrebat si despre borcanelele cu mancare pentru copii. Mi-a confirmat si doamna doctor ca intr-adevar contin conservanti, dar nu e cazul sa imi fac probleme daca copilul mananca doar ocazional. Peste doua saptamani este invitata la fabrica Nestle ca sa vada cum se fac produsele speciale pentru copii. De abia astept urmatoarea vizita la doctor ca sa ne povesteasca.

Categorii: Ispravile Mariei


Marti, Aprilie 22nd, 2008 la 2:01 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Azi ne-am vaccinat”

 1. 1
  Ank Says:

  ce dulce e poza!
  sa va fie de bine vaccinul 🙂

 2. 2
  Mirela Says:

  Multumim, Anca!

Leave a Reply