articole | comentarii
12Nov

Am scapat de o belea…

6 comentarii pana acum

… si am dat peste alta. Sa ma explic. Acum doua luni Maria s-a lasat convinsa de mine sa-si arunce biberonoiul la gunoi si tot de atunci n-a mai pus picatura de lapte in gura. Adica de la 700 ml lapte pe zi am ajuns la zero lapte, cand ea este in plin proces de crestere.

Biberonul aruncat

Acum ma simt asa de vinovata. I-l lasam pana la cinci ani daca stiam ca nu o sa mai vrea sa bea lapte.

Biberonul aruncat

Categorii: Ispravile Mariei


Joi, Noiembrie 12th, 2009 la 6:20 am si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

6 Responses to “Am scapat de o belea…”

 1. 1
  Zicolorata Says:

  Offf… te inteleg perfect. dar la noi e si mai rau. de cand l-am intarcat la un an si 4 luni nu a mai vrut sa puna gura pe strop de alt lapte. Incerc sa suplinesc si eu cum pot, iaurt, smantana, lapte pus in ciorbite. Stiu ca nu ajunge dar ce sa fac, dc simte gust de lapte isi provoaca singur voma…

 2. 2
  Anca Says:

  Stai liniştită, Mirela, că trece. E doar o fază, un mic spirit de frondă: a renunţat singură la biberon, deci trebuie să te “pedepsească” cumva, pentru că vede că tu eşti afectată că nu vrea lapte. Suplineşti cât poţi cu alte produse care îi plac şi conţin calciu (brânză, iaurt, ouă) şi o să-i revină şi pofta de lapte. Eu am păţit cam aşa la Roxi şi a reînceput să bea lapte cu cereale Nestle (pe care le numeşte cu lupul, cu căţeluşul, cu iepuraşul, în funcţie de ce e desenat pe ele). Şi, în joacă, consumă măcar jumătate din cantitatea pe care o bea înainte cu biberonul.

 3. 3
  Mirela Says:

  Kris, parintii mei povestesc ca eu n-am mai mancat lapte de la varsta de 8 luni. Era lapte de vaca in cazul meu, dar eu nici in ziua de azi nu beau lapte. Nici macar o picatura. Cred ca as vomita daca mi-ar da cineva cu forta.

 4. 4
  Mirela Says:

  Anca, o mai pacalesc cu iaurt cu cereale, dar nici asta nu se intampla prea des.

 5. 5
  Giorgia Says:

  fetele mele au 5 ani si 2 ani nmumate si amandoua inca beau lapte…cea mare si noaptea se trezeste sa bea lapte:))in schimb cea mica de la 3 luni nu mai bea lapte noaptea si oricum ea bea foarte putin in comparatie cu cea mare…..chiar nu stiu cum sa o dezvat…

 6. 6
  Giorgia Says:

  2 ani jumate*

Leave a Reply