articole | comentarii
13Sep

Am luat-o de la capat!

3 comentarii pana acum

Nu stiu daca va mai amintiti, dar la un moment dat ma plangeam de revenirea mea in campul muncii dupa doi ani de stat cu copchilu’. Am fost primita inapoi la respectivul loc de munca doar de frica legii si mi s-a spus chiar din prima zi sa-mi caut altceva. Se pare ca nu mai aveam loc pentru ca in locul meu angajasera demult pe altcineva. Ca sa fie siguri ca voi pleca mi s-a oferit un salariu de mizerie, care nici nu merita mentionat.

In doua saptamani am reusit sa-mi gasesc alt loc de munca intr-un domeniu total diferit fata de ce faceam inainte si total diferit fata de ce facultate am terminat eu. Parca nici acum nu-mi vine sa cred ca am reusit sa scap de acolo atat de repede si, in acelasi timp sa-mi gasesc un loc de munca placut intr-un domeniu de viitor.

Am scris acest post ca sa justific absenta mea de pe blog, insa nu-mi mai ajungea timpul. Treceau chiar zile intregi fara ca eu sa reusesc sa-mi deschid calculatorul. La un moment dat chiar credeam ca sunt dependenta de internet, dar s-ar parea ca mai am o sansa. Experienta reala mi-a aratat ca se poate si fara internet, macar pentru cateva zile.

M-am linistit si eu in sfarsit, nu mai sunt stresata si nici tratata cu spatele pentru ca am indraznit sa fac un copil. Acum nu-mi doresc decat sa am putere sa invat cat mai mult pentru ca am intrat intr-un domeniu total necunoscut mie pana acum.

Categorii: De tot felul


Sambata, Septembrie 13th, 2008 la 8:08 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

3 Responses to “Am luat-o de la capat!”

 1. 1
  niko Says:

  Te felicit!!!

  Schimbarile sint benefice oricat ar parea de radicale !

 2. 2
  ina Says:

  Mirela nu te descuraja! In viata asta trebuie de multe ori sa facem fie ceva ce nu ne place fie sa reincepem de la zero. Oameni fara cuvant gasesti la tot pasul. Tu insa fa cat de bine poti ceea ce ai inceput. Iti tin pumnii. Te pup!

 3. 3
  Mirela Says:

  Niko, Ina, va multumesc pentru incurajari!

Leave a Reply