articole | comentarii
16Sep

Am inceput gradinita!!!

2 comentarii pana acum

Uraaaaaaa! A inceput gradinita. Asta era textul din prima zi. Dupa a doua zi, cand a vazut ea ca trebuie sa se trezeasca devreme, nu prea mai era uraaaaa. Dar, sa o luam cu inceputul. Am plecat veseli toti patru (bunica Florica este umbra Mariei) catre gradi.

Maria in prima zi de gradinita

Bineinteles ca am ajuns mult prea devreme si ne-am odihnit pe o banca, moment numa’ bun pentru tati sa-si imortalizeze fetele.

Maria in prima zi de gradinita

Am avut timp sa ne dam si in leagan.

Maria in prima zi de gradinita

In fata gradinitei trupa noastra a capatat forte noi. Bunicu Petrica si bunica Mioara au vrut neaparat sa participe la prima zi de gradinita a Mariei. Eram acum cinci adulti si un prichindel.

Maria in prima zi de gradinita

La un moment dat doamnele educatoare au iesit afara si ne-am strans cu mic cu mare in jurul lor. Maria nu mai putea de nerabdare sa intre acolo unde vazuse ea ca sunt multe jucarii.

Maria in prima zi de gradinita

Tati era cameraman sef si acum imi dau seama ca pe el nu l-a filmat nimeni.

Maria in prima zi de gradinita

Dupa strigarea listei am intrat cu totii in gradinita. Chiar eram nerabdatoare sa vad cum au aranjat doamnele camerele. Ma tot uitam la Maria si nu-mi venea sa cred ca am o fata asa de mare. Statea ca o domnisoara la masuta si imi venea sa o mananc de scumpa ce era.

Maria in prima zi de gradinita

Maria in prima zi de gradinita

A luat o jucarie si deja nu mai era atenta la nimic din jurul ei

Maria in prima zi de gradinita

Pot sa spun ca pana acum prima zi a fost cea mai reusita. A doua zi educatoarea ne-a spus ca a plans si ca nu a vrut sa manance nimic, dar sa nu ne facem griji. Eu chiar am intrebat-o ce facea cand ceilalti copii mancau la masuta. Raspunsul m-a luat prin surprindere: “Eu stateam la alta masa si plangeam dupa tine”. Este destul de greu sa stau la serviciu si sa ma gandesc ca poate in acel moment ea plange dupa mine, dar asta-i viata. Maine e o noua zi de gradi.

Categorii: Ispravile Mariei


Miercuri, Septembrie 16th, 2009 la 10:27 pm si este adaugat la Ispravile Mariei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Am inceput gradinita!!!”

  1. 1
    petronela karmieh Says:

    eei Mirela cum e,ieri alaltaieri erau cat un mormoloc iar acum la gradi,si noi am fost emotionati la maxim,Rafa tremura tot,dar e foarte incantat,va urez un an de gradi cat mai frumos

  2. 2
    Mirela Says:

    Petro, voi cred ca aveti experienta deja la gradi. Cred ca este al doilea an pentru voi.

Leave a Reply