articole | comentarii
01Sep

Albumul bebelusului

2 comentarii pana acum

Albumul bebelusului

Diverse forme, prezentari variate, insa aceeasi idee principala. Un jurnal in care sa notezi evenimentele principale si lucrurile marunte de zi cu zi intamplate in primul an din viata bebelusului. Eu chiar nu intelegeam de ce trebuia sa scriu ceea ce facea Maria intr-o zi normala. Cum putea sa fie interesant ca se trezea, manca si iesea la plimbare? Da’ uite ca timpul imi demonstreaza contrariul.

Vreau sa va spun ca tocmai ce am terminat de frunzarit albumul Mariei. Chiar ma uitam cu sotul meu si ne bucuram ca avem niste insemnari atat de pretioase. Va sfatuiesc pe toate viitoarele mamici sa tineti un astfel de album pentru ca tare mult o sa va bucurati cand o sa-l deschideti peste ani. Maria mea are 3 ani si deja citesc cu nostalgie ce facea la trei luni sau la cinci. Primele cuvinte nici nu le mai tineam minte, asa ca albumul ne-a facut sa radem copios. Daca nu le-as fi scris la momentul respectiv acum nu mi-as mai fi adus aminte cum ii striga Maria pe bunici.

Sunt amintiri atat de pretioase, pe care nu cred ca le-as mai fi avut acum daca nu tineam un album al bebelusului. Chiar mi s-a intamplat de cateva ori sa caut in album ca sa vad cate kilograme avea Maria la nu stiu cate luni sau la ce varsta a spus prima oara cuvantul magic “mama”. Sunt atat de multe povesti interesante intre acele pagini, incat imi pare rau ca nu am tinut un album si dupa ce a implinit un anisor. Bine ca avem blog.Marti, Septembrie 1st, 2009 la 9:31 pm si este adaugat la De tot felul, Despre nastere si copil. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Albumul bebelusului”

 1. 1
  Cristina Says:

  Este o idee foarte buna sa ti un album jurnal al bebelusului. Din pacate eu am tinut un album doar cu poze, dar daca ar fi sa o iau de la capat, as nota fiecare gest pe care-l face, fiecare cuvant, fiecare zi…
  Si eu ma uit din cand in cand cu nostalgie la pozele fetitei mele si are doar 5 ani 🙂 Iti dai seama cu ce sentimente ma voi uita la ele peste 10 ani sau peste 20? 🙂

 2. 2
  Mirela Says:

  Cristina, cata dreptate ai. Si eu am albume cu poze, insa insemnarile din albumul bebelusului sunt pretioase.

Leave a Reply