articole | comentarii
06Jun

Ai grija ce-ti doresti!

2 comentarii pana acum

Ai grija ce-ti doresti

Ca s-ar putea sa se indeplineasca. Vorbele astea de duh mi se potrivesc mie ca o manusa. Va spuneam ca mi-am dorit un loc de joaca si l-am obtinut. Are multe bancute cu copertina, un singur tobogan si doua leagane noi. In leaganele vechi nu se mai da nimeni. Azi m-am dus acolo cu scopul de a ma relaxa linistita pe o banca, in timp ce odrasla mi se joaca in nisip. Cred ca de azi inainte voi evita locul ala.

Nici nu aveam idee ca sunt asa multi copii in cartierul nostru si atat de multe mamici crizate. In cele 15 minute cat am reusit sa-mi fac loc pe o banca cred ca am aflat cine ce buba are, ce meniu special are nu stiu care copil cu intoleranta la lactoza, care isi face concediul pe nu stiu unde, cum a nascut cutareasca si toate spuse in gura mare.

Capul meu nu mai suporta. Am plecat atat de obosita de acolo. Numai cand ma uitam cata lume era in jurul meu parca nu mai aveam aer. Poate am claustrofobie si nu stiu eu, dar e tare greu sa rezisti in fata unei multimi de mamici si bunici, care au de zis in permanenta cate o indicatie copilului. Cand spun “zis” ma exprim frumos, pentru ca am vazut unele mame care erau in pragul unui atac de apoplexie.

In toata nebunia de acolo am observat si un lucru bun. Disparusera si ultimele exemplare de caciulite impletite din lana de pe capetele copiilor. Mare minune!

Categorii: De tot felul


Vineri, Iunie 6th, 2008 la 12:28 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “Ai grija ce-ti doresti!”

  1. 1
    Andreea Badran Says:

    Asta cu caciulitzele, cand afara nu se poate sta de cald, ma dispera si pe mine. Cand ii vad pe bietii copii asa de infofoliti mi se urca sangele la cap. Mi-aduc aminte ca Rayan era intr-o zi in tricou cu maneca scurta (atunci cand a venit primavara si afara erau in jur de 22 de grade) si langa el se jucau doua fetite cu caciuli de-alea crosetate, de lana, exact asa cum le descrii tu. Una dintre ele avea si o geaca de fash, de-aia de iarna bai nene, de iarna. Matlasata, groasa … ingrozitor. Imi venea sa ma duc sa-i iau pe bunic, repectiv pe mama de gat si apoi sa le dezbrac copiii care nu se puteau misca. Si repet, Rayan era in maneca scurta.

  2. 2
    Mirela Says:

    Bunicii sunt in general foarte panicati. Nu cumva sa raceasca copilul sau sa-i fie frig. Este foarte greu sa ii schimbi.

Leave a Reply