articole | comentarii
30Apr

A trecut si Pastele

0 Comentarii

Zilele astea mai mult am prajiturit. Exceptand ziua de Paste, in rest nu a trecut vreo zi fara sa fac ceva dulce. Mielul este si acum neatins la congelator, insa la prajituri mi-am batut orice record personal. Bine ca n-am mancat decat foarte putin din fiecare, ca nu stiu cum as fi stat acum cu glicemia. Azi, de exemplu, am facut tort de mere si ma tot invart pe langa el asteptand sa se raceasca. Grea dependenta asta de dulciuri. Ce sa mai spun de Maria. Ar manca bobo de dimineata pana seara. Trebuie sa mancam ciocolata pe ascuns ca altfel e nasol.

Acum se joaca atat de frumos pe langa mine si ma lasa sa scriu ca am si uitat ce maraita a fost ieri. Avea febra mare, plangea din orice si nu manca mai nimic. Pe la 12 noaptea a fost si mai rau. Vroia sa doarma in patul nostru, dar cred ca nu-i convenea ca eram si noi pe acolo. Dupa nu stiu cate picioare in cap s-a hotarat ca e mai bine la ea in patut si ne-a lasat in pace. In poza se vede foarte bine ce fata plouata are. Nici mingea din sacosa nu-i trebuie, desi ea este topita dupa mingi.

Categorii: De tot felul


Miercuri, Aprilie 30th, 2008 la 4:23 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply