articole | comentarii
02Apr

A mai trecut o zi

0 Comentarii

Am fost si la inmormantare. Un frig cumplit si o ploaie deasa. Bine ca am fost inspirata si m-am imbracat gros plus o umbrela mare. Problema a fost la intoarcere pentru ca orasul era impartit in doua, iar ca sa treci dintr-o parte in alta trebuia intersectat traseul pe care va merge Bush. Acum era doar o simulare, dar ce conta. Ne-am invartit o ora prin oras incercand sa ajungem cumva la destinatie, insa fara nici un rezultat. Toata coloana organizata care eram, caci mergeam toti la parastas, am inceput sa ne imprastiem care incotro. Am reusit sa ajungem dupa aproximativ o ora si jumatate de plimbare aiurea si de nervi.

Singurul disponibil pentru a sta cu Maria a fost bunicul. Nici nu stiu cu ce sa incep descrierea starii casei si a copilului meu cand m-am intors. Mai bine incep cu casa pentru ca Maria dormea si am studiat-o de abia mai tarziu. De cum intrai simteai un miros nasol. Am descoperit imediat si cauza. In baie era pus la pastrare un scutec murdar, cica pentru a fi verificat de mine. Maria a fost plimbata toata casa pe tricicleta cu care merge pe afara, asa ca imediat a trebuit sa ma apuc sa spal pe jos.

Nu a mancat nimic din ce i-am lasat pentru ca a primit ori de cate ori cerea niste cereale cu cacao, pe care eu i le dau ocazional ca desert sau ca recompensa cand mai invata ceva. Explicatia logica a fost ca ea cerea si bunicul nu putea sa o refuze. Cand am dezbracat-o, body-ul era murdar pe interior de la scutecul de mai devreme. Asa am aflat si eu de ce mirosea copilul.

Sunt si niste parti bune. L-a foit pe bunicul atat de mult intre bucatarie si sufragerie, incat cred ca a slabit cel putin un kilogram, si cu toate astea a declarat ca va mai sta si in viitor cu Maria. Asta doar in cazul in care nu citeste ce am scris eu aici!

Categorii: De tot felul


Miercuri, Aprilie 2nd, 2008 la 12:30 am si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

Leave a Reply