articole | comentarii
15May

A fost odata ca niciodata

2 comentarii pana acum

A fost odata ca niciodata

Am un morman de rufe murdare in brate si in drum spre masina de spalat ma pupa sotul si imi spune “La multi ani!”. Ma dezmeticesc si imi dau seama ca azi e ziua cea mare. Facem taspe ani de cand ne-am cunoscut. Ce frumos!

Plecam spre serviciu. In masina il cert ca nu mi-a adus aminte sa depun o declaratie si tocmai azi e ultima zi cand mai pot face asta. Ne abatem din drum si incercam sa facem imposibilul in ultima zi. Ghinion! Ghiseele se deschid abia la ora noua si mai e o ora pana atunci. Ne grabim amandoi, asa ca renuntam.

Ma duce la serviciu si cand cobor din masina vreo patru caini se reped spre masina. Eu le stau in cale si drept urmare ii enervez. Deschid usa masinii si il iau la rost ca nu a coborat sa ma ajute. Trantesc usa nervos si intorc un spate triumfal.

Urc in birou. Deja imi pare rau. Cred ca i-am stricat ziua si lui. Imi vine sa plang, dar ma abtin. Bine ca nu m-am machiat azi ca nu se stie cand m-apuca din nou. “Bun” inceput de zi de sarbatoare la noi in familie.

Peste zi ne sunam de nu stiu cate ori. Gasim pretexte doar ca sa ne auzim vocea. Vorbim ca si cum nu s-a intamplat nimic, dar sunam unul la altul pentru orice nimic. Cred ca e modul nostru de a trece peste.

Categorii: De tot felul


Vineri, Mai 15th, 2009 la 8:06 pm si este adaugat la De tot felul. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti lasa un comentariu, sau trackback de la propriul site.

2 Responses to “A fost odata ca niciodata”

 1. 1
  Monica Says:

  La multi ani si “recuperati” pe cat posibil!

  ati mai mers la restaurant sa sarbatoriti?

 2. 2
  Mirela Says:

  Monica, anul asta am spart traditia din pacate. A ajuns la noua acasa si rupt de oboseala pe deasupra.

Leave a Reply